De mooiste vakantievilla’s op Ibiza met zorg voor u geselecteerd

De leukste plekken, uitjes en uiteraard kindvriendelijke vakantiehuizen. HuisHurenIbiza.nl is marktleider in speciaal geselecteerde vakantiehuizen op ibiza, met hoogwaardige lokale service. Al sinds 2012. Meer informatie over huis huren Ibiza.

Hoe het allemaal begon

HuisHurenIbiza.nl begon eigenlijk zoals u nu ook bezig bent: wij, Steven, Thomas en Reinoud zochten online een mooi huis voor onze vakantie op Ibiza. Het aanbod was groot, en het viel niet mee om er ook een écht fijne villa tussen te vinden. Eén die aan onze specifieke kwaliteitseisen voldeed. Daarom gingen we zelf wel op zoek en maakten we een lijst van favoriete villa’s die we tegen kwamen.

Marktleider in vakantievilla-verhuur

Onze zoektocht is uitgegroeid tot HuisHurenIbiza.nl en inmiddels hebben zoveel Ibiza liefhebbers hun weg gevonden naar deze site, dat we marktleider in Europa zijn geworden. Met een team specialisten in Amsterdam én een team op Ibiza, zodat we u op uw geliefde vakantie eiland de beste service kunnen bieden.

Duurzaamheid

Wij stimuleren huiseigenaren om zo veel mogelijk te verduurzamen en zetten ons in een stukje sociaal ondernemerschap. Ieder jaar willen we een familie die het wat minder heeft gelukkig maken met een volledig verzorgde trip naar Ibiza. Daarnaast planten wij olijfbomen in samenwerking met huiseigenaren, lokale boeren en hopelijk ook samen met jou! Lees meer over wat wij doen op onze Duurzaamheidspagina.

Een zorgeloze vakantie op Ibiza

Tijdens uw vakantie wilt u gewoon genieten. Punt. Dat begrijpen we want we zo zijn we zelf ook. Daarom nemen we u al het gedoe, geregel en gezoek uit handen.