Ben je moe van dezelfde oude matte lip-look? Heb je ooit gehoord van aquarellippen? Deze trendy nieuwe techniek verovert de schoonheidswereld stormenderhand en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Aquarellippen geven een zacht, diffuus effect dat eruitziet alsof je lippen zachtjes zijn gekust met kleur. Maar wat zijn aquarellippen precies en hoe kun je deze verbluffende look bereiken? Blijf lezen om alles te weten te komen over deze frisse kijk op lip-art!

Wat zijn aquarellippen?

Aquarellippen is een liparttechniek waarbij verschillende tinten lippenstift of liptint op de lippen worden gemengd, waardoor een zacht en diffuus effect ontstaat. In tegenstelling tot gedurfde of matte liplooks, geven aquarellippen een natuurlijkere en meer moeiteloze uitstraling.

Om deze look te bereiken, kunt u beginnen met het aanbrengen van een basislaag lippenstift op uw lippen. Dit kan elke gewenste kleur zijn – van nude tot felrood. Gebruik vervolgens een andere tint om lichtjes op het midden van je lippen te deppen met je vinger of kwast. U kunt ook diepte toevoegen door donkere tinten rond de buitenste mondhoeken toe te voegen.

Een belangrijk aspect om te onthouden bij het maken van aquarellippen is om zorgvuldig en zacht te mengen. Het doel is niet dat het er te hard uitziet, maar eerder zacht bij het aanbrengen.

Deze techniek werkt goed met verschillende afwerkingen, zoals transparante formules, vlekken of glossen, wat een etherische look geeft die perfect is voor zomerdagen!

p>

De verschillende soorten aquarellippen

Als het gaat om aquarellippen, zijn er verschillende stijlen en technieken die kunnen worden gebruikt om unieke en mooie looks te creëren. Hier zijn enkele van de meest populaire soorten aquarellippen:

1. Gradient Lips: Bij deze stijl worden twee of meer kleuren gemengd om een vloeiende overgang van de ene tint naar de andere te creëren. Gewoonlijk worden donkere tinten naar het midden van de lippen aangebracht, terwijl lichtere tinten naar buiten worden vervaagd.

2. Ombre-lippen: vergelijkbaar met gradiëntlippen, omvatten ombre-lippen het mengen van meerdere tinten voor een naadloze look. Bij ombre-lippen wordt de donkerste kleur echter meestal op de buitenste mondhoeken aangebracht, terwijl lichtere tinten naar het midden worden opgevuld.

3. Verkleurde lippen: een subtiele maar mooie optie, verkleurde lippen houden in dat je lichtjes pigment op je steenbolk aanbrengt voor een natuurlijk ogende blos.

4. Gedurfde aquarellippen: voor degenen die iets gedurfds en levendigs willen, gebruiken gedurfde aquarellippen heldere tinten zoals oranje of roze gemengd met andere kleuren voor een kunstzinnig effect.

Of je nu op zoek bent naar iets zachts en delicaat of luid en gedurfd, er is zeker een aquarel liptechniek die bij jouw stijl past!

Conclusie

Aquarellippen bieden een unieke, artistieke draai aan traditionele lipkleuren. Met zijn mix van tinten en texturen kunnen aquarellippen een etherische of gedurfde look creëren, afhankelijk van hoe het wordt aangebracht. Of je nu een statement wilt maken of gewoon iets nieuws wilt proberen met je make-uproutine, aquarellippen kunnen het ontdekken waard zijn.

Van de pure wassing van kleur tot het ombre-effect of zelfs het creëren van verschillende vormen met meerdere kleuren , er zijn veel manieren om met deze trend te spelen. Dus wees niet bang om te experimenteren en kijk wat het beste voor jou werkt!

Aquarel lippen is een veelzijdige en leuke manier om wat creativiteit toe te voegen aan je make-up looks. Met zijn eindeloze mogelijkheden op het gebied van kleurtechnieken en stijlen, blijft het zeker interessant! Probeer ze op te nemen in je volgende look – wie weet? Misschien merk je dat je vaker wel dan niet naar deze trend wordt getrokken!

By admin

Leave a Reply